Ügyviteli tanácsadás

A jogi forma megválasztásától, a cégalapítás lebonyolításán keresztül, partner Ügyvédi Irodánk közreműködésével folyamatos jogi tanácsadással – munkajog, társasági jog, TB jog – segítjük Ügyfeleink mindennapi munkáját. Üzleti Partnereink részére hatékonyságuk és profitjuk növelése érdekében segítséget nyújtunk a vállalati folyamatok optimalizálásában és a napjainkban oly kiélezett versenyben különös fontossággal bíró valós céghelyzetről nyerhető naprakész vezetői információk biztosításában, a rendszerek kialakításában is jelentős szerepet vállalunk. 


Ügyviteli tanácsadás

Ügyviteli tanácsadás

A jogi forma megválasztásától, a cégalapítás lebonyolításán keresztül, partner Ügyvédi Irodánk közreműködésével folyamatos jogi tanácsadással – munkajog, társasági jog, TB jog – segítjük Ügyfeleink mindennapi munkáját. Üzleti Partnereink részére hatékonyságuk és profitjuk növelése érdekében segítséget nyújtunk a vállalati folyamatok optimalizálásában és a napjainkban oly kiélezett versenyben különös fontossággal bíró valós ...

Tovább

Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás

A cég létrehozása, a kezdeti tőkebefektetések után a folyamatos működés, a piacon maradás, az esetleges vezető piaci pozíció megtartása a jelenlegi gyorsan változó gazdasági és jogi környezetben minden cégtől megkívánja, hogy folyamatosan nyomon kövesse a rendelkezésre álló finanszírozási forrásokat, ill. a pályázati lehetőségeket. Segítséget szeretnénk nyújtani az adott célnak és a vállalkozás lehetőségeinek (hitelképességének) megfelelő források és támogatások felkutatásában.

Könyvelés

Könyvelés

Társaságunk a mikro-, kis és középvállalatok részére teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt. Tevékenységeink között teljes körű könyvvezetés, adótanácsadás, adóbevallások, adatszolgáltatások elkészítése és benyújtása, bérszámfejtés, TB ügyintézés, Hatóságok előtti képviselet szerepel. Partner könyvvizsgálónk által Könyvvizsgálói tevékenység ellátását, és a vállalat tevékenységének teljes körű átvilágítását is biztosítjuk.

Tovább

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat

Társaságunk partner könyvvizsgálónk közreműködésével a könyvvizsgálat keretében az alábbi főbb tevékenységeket látja el: választott könyvvizsgálói feladatok ellátása, konszolidált beszámolók könyvvizsgálata, a gazdálkodó működésének átvilágítása,értékelése, pályázatok könyvvizsgálata, átalakulási vagyonmérleg könyvvizsgálata, a tulajdonos igénye alapján alapításkor, átalakuláskor, jogutód nélküli megszűnéskor a külön jogszabályban előírt értékelési, ellenőrzési, véleményezési feladatok ellátása, apportértékelés (cégalapítás, alaptőke emelés), adó-, pénzügyi és számviteli tanácsadás, konzultáció.

Tovább