Céginformáció

A Confi ’ Era Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 2007. óta működő gazdasági társaság. Tulajdonosai jogi és közgazdász végzettségű szakemberek. Irodánk ügyvezetője több éves banki, közigazgatási, informatikai és könyvelési gyakorlattal rendelkezik.  Stratégiai partnerünk a Tarjáni – Nagy Ügyvédi Iroda, mely társasági és gazdasági büntetőjogi szakterületekre specializálódott.

Irodánk elsődleges célja, hogy teljes körű jogi, pénzügyi és számviteli szolgáltatást nyújtson ügyfeleiknek partner könyvvizsgálónk és a társaság tagjainak személyes közreműködésével. Székhelyünkön a könyvelés és a jogi szolgáltatás nyújtása párhuzamosan egy Irodahelyiségben történik. Tapasztalataink szerint hihetetlen nagy segítség partnereinknek, hogy a könyvelési anyagok leadása, a szükséges személyes megbeszélések kapcsán, a tevékenységük folytatása során felmerülő jogi problémáikra is egy időpont egyeztetés keretében megoldást találhatnak. Ügyfeleinkkel folytatott tárgyalásaink, megbeszéléseink nyugodt, baráti hangulatban zajlanak a kellő szakmaiasság megtartása mellett.

Korunk egyre újabb és újabb technikai megoldásokat kínál a minél gyorsabb információáramlás elérése és megvalósítása érdekében, mely manapság elengedhetetlen tényezője a vezető piaci pozíció megtartásának. Arra törekszünk, hogy az éppen aktuális és már kipróbált, jól működő elektronikus csatornákat kihasználva, ügyfeleinket is bátorítsuk és segítsük a kapcsolattartás leghatékonyabb módjainak alkalmazására. Weboldalunk jelenleg a legszükségesebb információkat, híreket és linkeket tartalmazza, melyeket minden mikro-, közép- és kisvállalkozás nap mint nap használ. Folyamatosan fejlesztjük a weboldal ügyféloldali saját regisztrációval történő használhatóságának kialakítását. A saját felületen kívánjuk bonyolítani a partnereinkkel folytatott levelezések, elküldött adatszolgáltatások, bevallások, jelentések, adófolyószámla kivonatok forgalmát, biztosítva a naplózást és a folyamatos nyomon követhetőséget, visszakeresési lehetőséget. 

Bízunk benne, hogy weboldalunk felkeltette érdeklődését és hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!
 
Confi ’ Era Tanácsadó és Szolgáltató Kft.  


Ügyviteli tanácsadás

Ügyviteli tanácsadás

A jogi forma megválasztásától, a cégalapítás lebonyolításán keresztül, partner Ügyvédi Irodánk közreműködésével folyamatos jogi tanácsadással – munkajog, társasági jog, TB jog – segítjük Ügyfeleink mindennapi munkáját. Üzleti Partnereink részére hatékonyságuk és profitjuk növelése érdekében segítséget nyújtunk a vállalati folyamatok optimalizálásában és a napjainkban oly kiélezett versenyben különös fontossággal bíró valós ...

Tovább

Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás

A cég létrehozása, a kezdeti tőkebefektetések után a folyamatos működés, a piacon maradás, az esetleges vezető piaci pozíció megtartása a jelenlegi gyorsan változó gazdasági és jogi környezetben minden cégtől megkívánja, hogy folyamatosan nyomon kövesse a rendelkezésre álló finanszírozási forrásokat, ill. a pályázati lehetőségeket. Segítséget szeretnénk nyújtani az adott célnak és a vállalkozás lehetőségeinek (hitelképességének) megfelelő források és támogatások felkutatásában.

Könyvelés

Könyvelés

Társaságunk a mikro-, kis és középvállalatok részére teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt. Tevékenységeink között teljes körű könyvvezetés, adótanácsadás, adóbevallások, adatszolgáltatások elkészítése és benyújtása, bérszámfejtés, TB ügyintézés, Hatóságok előtti képviselet szerepel. Partner könyvvizsgálónk által Könyvvizsgálói tevékenység ellátását, és a vállalat tevékenységének teljes körű átvilágítását is biztosítjuk.

Tovább

Könyvvizsgálat

Könyvvizsgálat

Társaságunk partner könyvvizsgálónk közreműködésével a könyvvizsgálat keretében az alábbi főbb tevékenységeket látja el: választott könyvvizsgálói feladatok ellátása, konszolidált beszámolók könyvvizsgálata, a gazdálkodó működésének átvilágítása,értékelése, pályázatok könyvvizsgálata, átalakulási vagyonmérleg könyvvizsgálata, a tulajdonos igénye alapján alapításkor, átalakuláskor, jogutód nélküli megszűnéskor a külön jogszabályban előírt értékelési, ellenőrzési, véleményezési feladatok ellátása, apportértékelés (cégalapítás, alaptőke emelés), adó-, pénzügyi és számviteli tanácsadás, konzultáció.

Tovább